Prestrite na Valentína čo najviac romanticky: červené kvety, sviečky, srdce.
Skúste tieto nadýchané donuty podľa receptu foodblogerky Báry.
1. Najprv pripravte puding z prášku a mlieka. Prelejte ho do pohárov. Potom začnite zdobiť jahodami, ktoré ste nakrájali na tenké plátky.
2. Doprostred potom dajte buď celú jahodu, alebo z nej vykrojte srdiečko. Poháre ozdobte štýlovo červenými stuhami.
Ružovú polevu zaobstaráte v cukrárskych potrebách alebo zafarbite bielu čokoládu potravinárskym farbivom.
Ozdobte jahodami, ktoré opäť môžete vykrájať do tvaru srdca.
Nakoniec pridajte ešte kvietky ako napríklad sedmokrásky, harmanček, sirôtky alebo rôzne druhy margarétok.
1. Okraj pohárov potrite šťavou z jahôd.
2. Pohár obaľte v ružovom cukre.
3. Mrazené jahody rozmixujte a rozdeľte do dvoch pohárov.
4. Nalejte kombuchu, prípadne môžete ešte doliať perlivú vodu.
5. Jemne posypte jedlými trblietkami.
6. Ozdobte špajľou s jahodami v tvare srdca.